Acasa Noutati Aplicatii Despre noi Servicii Inscriere Contact

Optimizat  

Spread Firefox Affiliate Button

Realizare site WEB

Prin inscrierea in portalul e-Primarii.ro, primariile pot beneficia de un site profesionist, complet, care sa satisfaca toate cerintele. Site-ul dispune de un modul de administrare a continutului, astfel ca primariile isi pot administra singure continutul.


Gazduire site WEB

Site-ul realizat in cadrul portalului e-Primarii.ro va fi gazduit pe un server care se afla intr-un centru de date sigur, cu sistem de backup zilnic.


Asistenta achizitionare domeniu .ro

Prin inscrierea in e-Primarii.ro beneficiati de asistenta gratuita din partea noastra pentru a va achizitiona un nume de domeniu propriu - www.primariaX.ro - prin care se va putea accesa situl Dvs. din cadrul portalului. Ne vom ocupa nu doar de cererea de inregistrare ci si de restul configurarilor necesare - nameserver, etc.


Suport - GRATUIT

Va oferim suport gratuit atat telefonic cat si prin e-mail pentru administrarea continutului cat si pentru alte probleme care ar putea sa apara.


Upgrade site WEB - GRATUIT

Periodic, echipa noastra de programatori realizeaza upgrade-uri gratuite la site, pentru a reinnoi site-urile primariilor sau pentru a adauga noi facilitati si capabilitati.

DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND STABILIREA IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE PE ANUL 2015 - primaria Fărău LICITATIE TEREN CUPRINS IN CF 50881si 50882 - primaria Ceanu Mare CAET DE SARCINI PRIVIND INCHIRIEREA TERENURILOR CUPRINSE IN CF 50881 SI CF 50882 - primaria Ceanu Mare Convocator/Összehķvó - primaria Chibed Anunţ privind demersurile necesare īn vederea īncheierii contractelor de finanţare multianuale pentru obiectivele care beneficiază de finanţare īn cadrul PNDL 2017-2020 - primaria Socol Mesaj 'Vacineaza-ti copilul impotriva rujeolei! Ofera copilului tau o sansa la o viata sanatoasa!' - primaria Sīnmihaiu Romān VACCINEAZA-TI COPILUL IMPOTRIVA RUJEOLEI! OFERA COPILULUI TAU O SANSA LA VIATA SANATOASA - primaria Făget Anunt organizarea de concurs/examen in data de 9 august 2017 - primaria Mociu OSIM va acorda sprijin financiar pentru brevetarea invențiilor romānești īn străinătate - primaria Vadu Săpat 71 de milioane lei pentru susținerea internaționalizării IMM-urilor - primaria Vadu Săpat Noi atribuții de control pentru Inspecția Muncii - primaria Vadu Săpat Ajutor de minimis pentru crescătorii de ovine care comercializează lānă - primaria Vadu Săpat ANAF propune actualizarea unor proceduri referitoare la declararea inactivitatii unui contribuabil sau, dupa caz, de reactivare fiscala a acestuia - primaria Vadu Săpat POPAM anunță lansarea unui nou apel de proiecte - primaria Vadu Săpat Anunt concurs pentru ocuparea functiei contractuale de guard (femeie de servici) - primaria Băişoara