Acasa Noutati Aplicatii Despre noi Servicii Inscriere Contact

Optimizat  

Spread Firefox Affiliate Button

Realizare site WEB

Prin inscrierea in portalul e-Primarii.ro, primariile pot beneficia de un site profesionist, complet, care sa satisfaca toate cerintele. Site-ul dispune de un modul de administrare a continutului, astfel ca primariile isi pot administra singure continutul.


Gazduire site WEB

Site-ul realizat in cadrul portalului e-Primarii.ro va fi gazduit pe un server care se afla intr-un centru de date sigur, cu sistem de backup zilnic.


Asistenta achizitionare domeniu .ro

Prin inscrierea in e-Primarii.ro beneficiati de asistenta gratuita din partea noastra pentru a va achizitiona un nume de domeniu propriu - www.primariaX.ro - prin care se va putea accesa situl Dvs. din cadrul portalului. Ne vom ocupa nu doar de cererea de inregistrare ci si de restul configurarilor necesare - nameserver, etc.


Suport - GRATUIT

Va oferim suport gratuit atat telefonic cat si prin e-mail pentru administrarea continutului cat si pentru alte probleme care ar putea sa apara.


Upgrade site WEB - GRATUIT

Periodic, echipa noastra de programatori realizeaza upgrade-uri gratuite la site, pentru a reinnoi site-urile primariilor sau pentru a adauga noi facilitati si capabilitati.

Anunt depunere solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul 'Scoatere definitiva din fond forestier national a unei suprafete de 7,7481 ha, proprietate publica a Comunei Baisoara, cu compensare echivalenta ca suprafata si bonitare, in scopu - primaria Băişoara ANUNȚ -PROIECT DE HOTĂRĀRE PRIVIND RECTIFICAREA DE BUGET DIN LUNA IULIE 2018,RAPORT DE SPECIALITATE - primaria Tăureni DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND STABILIREA IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE PE ANUL 2015 - primaria Fărău Anunț-ședință de consiliu ordinară luna august 2018 - primaria Tăureni Convocator ședință de consiliu luna iunie 2018 - primaria Tăureni ANUNT CONT UNIC AMENZI CONTRAVENTIONALE - primaria Valea Ierii Anunt public privind decizia etapei de incadrare Orasul Azuga, prin Primaria orasului Azuga - primaria Azuga Rezultatul final la examenul de promovare īn grad din data de 19.09.2018 - primaria Valea Ierii FEI anunță alocarea a peste 150 de milioane de euro finanțare pentru fermierii romāni prin intermediul a patru bănci - primaria Vadu Săpat Anunț examen promovare - primaria Fibiş Licitatie publica deschisa pentru inchirierea unui spaţiu birou - primaria Caţa Anunt intrerupere energie electrica 17-21 septembrie 2018 - primaria Sīnmihaiu Romān ANUNT CONCURS CONSILIER CENTRUL NATIONAL DE INFORMARE SI PROMOVARE TURISTICA AZUGA - primaria Azuga Rezultatul selecției dosarelor de īnscriere la concursul organizat īn data de 21.09.2018 proba scrisă, pentru ocuparea 4 funcții publice de execuție vacante - primaria Onceşti Anunt deschidere cont catre Trezoraria Moldova Nouă - primaria Socol