Acasa Noutati Aplicatii Despre noi Servicii Inscriere Contact

Optimizat  

Spread Firefox Affiliate Button

Realizare site WEB

Prin inscrierea in portalul e-Primarii.ro, primariile pot beneficia de un site profesionist, complet, care sa satisfaca toate cerintele. Site-ul dispune de un modul de administrare a continutului, astfel ca primariile isi pot administra singure continutul.


Gazduire site WEB

Site-ul realizat in cadrul portalului e-Primarii.ro va fi gazduit pe un server care se afla intr-un centru de date sigur, cu sistem de backup zilnic.


Asistenta achizitionare domeniu .ro

Prin inscrierea in e-Primarii.ro beneficiati de asistenta gratuita din partea noastra pentru a va achizitiona un nume de domeniu propriu - www.primariaX.ro - prin care se va putea accesa situl Dvs. din cadrul portalului. Ne vom ocupa nu doar de cererea de inregistrare ci si de restul configurarilor necesare - nameserver, etc.


Suport - GRATUIT

Va oferim suport gratuit atat telefonic cat si prin e-mail pentru administrarea continutului cat si pentru alte probleme care ar putea sa apara.


Upgrade site WEB - GRATUIT

Periodic, echipa noastra de programatori realizeaza upgrade-uri gratuite la site, pentru a reinnoi site-urile primariilor sau pentru a adauga noi facilitati si capabilitati.

DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND STABILIREA IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE PE ANUL 2015 - primaria Fărău ANUNT!!!! Cresterea suprafetelor de padure. - primaria Şepreuş ANUNT SEDINTA ORDINARA - 25.01.2017 - primaria Sāniob Anunț ședință ordinară din data de 27.01.2017 - primaria Fibiş Servicii pentru mentinere si intretinere curenta sistem de iluminat public comuna Sig - primaria Sīg Concurs/Examen pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante de Consilier clasa I grad profesional asistent la biroul contabilitate si Inspector Clasa I grad profesional asistent la compartimentul agricol - primaria Tritenii de Jos Somație uzucapiune Șogor Ion Dumitru - primaria Ştiuca Concurs pentru ocuparea functiei contractuale de inspector de specialitate debutant cu atributii principale de agent agricol - primaria Ghilad INFORMARE FERMIERI din partea APIA pe masurile 10 si 11 Agromediu si Clima in 2017 - primaria Ceanu Mare Anunt concurs ocupare post vacant - primaria Ghiroda Informare privind recomandări ANSVSA pentru protejarea animalelor īn perioadele cu temperaturi foarte scăzute - primaria Fibiş Contract deszapezire UAT GIULVAZ - primaria Giulvăz Proiect de hotărāre privind modul de organizare,administrare a pajiștilor comunale 2017 - primaria Tăureni Expunere de motive la proiectul de hotărārre privind modul de organizare, administrare pajiști comunale - primaria Tăureni Raport de specialitate- administrarea și organizarea pajiștilor comunale 2017 - primaria Tăureni