Primaria Tīrgu Mureş - www.tirgumures.ro

Judetul Mures


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

Zahan Daniel, Romania, 2008-01-20

Primaria Targu-Mures are adresa de e-mail pentru ca vreau sa aflu daca , camerele de supraveghere instalate la noi in oras se pot viziona si pe internet LIVE ca si in alte orase din tara , astept un mesaj la adresa zizi_dani@yahoo.com cine ma poate informa in aceasta situatie , multumesc .

szekeky mihai, romania, 2007-12-25

cu ocazia sarbatorilor de craciun si a noului an 2008 asociatia de proprietari nr.205 va ureaza la multi ani.

szekely mihai, romania, 2007-05-29

Terenul viran intre str.covasna,str. hateg si biserica nu s-ar putea folosi ptr. un lucru util ptr. comunitate.

ibi, ro, 2007-05-09

ma vrei? ofer masaj domnilor,..0744821910

szekely mihai, romania, 2007-05-06

cand se va pune in aplicare art.8pct.7 din h.c.l.224/2002 care interzice cautarea in recipientele de depozitare a deseurilor la boxele ptr. deseuri de pe str.aleea covasna.

szekely mihai, romania, 2007-05-06

cine verifica din cadrul primariei calitatea lucrarilor efectuate la refacerea la forma initiala a suprafetelor afectate la executarea lucrarilor la retelele subterane de pe str.aleea covasna.

szekely mihai, romania, 2007-05-06

cand se vor monta pe str.aleea covasna cosuri ptr. gunoi.

Simona Simon, Romania, 2007-05-03

Buna ziua! As vrea sa ma interesez pentru socrul meu,care este handicapat de gradulII accentuat,daca are dreptul la ceva reducere pentru plata impozitului pe locuinta. VA MULTUMESC!

MS, , 2007-04-25

Nu vad ce vina au soferii c-ai primit tu o amenda ptr. o parcare neregulamentara.Altadata sa ai grija , sa-ti cumperi tichet de parcare din timp.

CHIRILEAN MARIA, ROMANIA, 2007-02-13

După 11 ani de activitate prin CHF International Romania (CHF), S.C. Express Finance – Instituţie Financiară Nebancară S.A. este succesorul instituţional al operaţiunilor de microcreditare pentru afaceri către sectorul microîntreprinderilor şi al IMM-urilor în România. Express Finance continuă strategia CHF în deservirea clienţilor care doresc un acces simplu şi convenabil la credite. CHF a acordat peste 11.000 de credite în valoare de 42 milioane USD, în activitatea sa în România, implementând cu succes nu mai puţin de cinci proiecte de dezvoltare cu fonduri USAID (Agenţia de Dezvoltare Internaţională a Statelor Unite). Express Finance acordă credite prin reţeaua celor 17 birouri teritoriale existente deja, transferate de la CHF la Express Finance, şi care acoperă 25 din cele 42 de judeţe ale României. Pentru a realiza acest obiectiv, Express Finance se bazează pe experienţa şi calităţile ofiţerilor de credite şi a altor angajaţi care au lucrat la CHF în implementarea programelor de creditare, şi care acum lucrează la noua societate. Express Finance, al cărei acţionar majoritar este CHF International SUA, prevede triplarea portofoliului de credite în următorii 5 ani şi creşterea gradului de acoperire geografică. Totodată, clienţii actuali şi cei potenţiali pot aştepta, în viitorul apropiat, o diversitate crescută a produselor de creditare. MUREŞ str. Stelelor nr.2, Targu Mures Tel/Fax: 0265-260 638, 0365-401 104 Mobil: 0729099240

Constanta D, Romania, 2006-10-26

Nu stiu daca orasul Tg.Mures e mai imputit decat altele din tara. Eu si eu un fecior nascut in acelasi an cu tine si imi permit sa-ti dau un sfat : nu cred ca a te razbuna pe soferii cu numar de MS nu e un lucru intelept ca si ei saracii au de-a face cu aceeasi politie cu care ai avut si dta de a face. Poate ai gresit cu ceva fata de cineva pe vreo sosea si legea divina te-a pedepsit sa platesti amenda. Ca orice gresala o platim dar sub o forma subtila, daca meditezi asupra celor spuse aici iti vei descoperi gresala. Dumenzeu sa te lumineze!

ionel, Romania, 2006-06-14

Sa va fie rusine!!!! Am fost ieri in "Orasul" vostru imputit si fara nici un avertisment am luat amenda pentru o parcare pe o straduta. Am cautat chioscuri pt tichete si doua pe care le-am intalnit erau inchise. Asta este hotie la drumul mare. Cand mai vin trebuie sa parchez in Reghin. Poate asa o sa fie bine. Sa va fie rusine. O sa am grija in trafic de soferii cu MS XX XXX.