Nu te lasa biruit nici de ura, nici de dispret, nici de indiferenta. Adu-ti aminte ca puterea celor rai, corupti, prosti si lenesi este efemera. Lucreaza linistit, spune ce ai de spus, cauta maiestria necesara pentru exprimarea frumosului. Tu stii ca în fata frumusetii au îngenuncheat si marii tirani. Ion Vlasiu

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “ AQUA INVEST MURES” - Expunere de motive

« Inapoi

30 Decembrie, 2008

EXPUNERE DE MOTIVE

Privind participarea comunei Ogra in calitate de membru fondator la constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “ AQUA INVEST MURES”


Asociatia de dezvoltare intecomunitara reprezinta structura de cooperare cu personalitate juridica ,de drept privat infiintata in conditiile legii de unitatile administrativ teritoriale pentru realizarea in comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional pentru realizarea in comun a unor proiecte de interes zonal sau regional ori furnizarea in comun a unor servicii publice . Avand in vedere faptul ca in promovarea proiectelor de modernizare /extindere a infrastructurii de apa/apa uzata procesul de regionalizare reprezinta un element esential cat si faptul ca prin intermediul Programului Operational Sectorial de Mediu sunt finantate cu prioritate proiectele regionale , se impune necesitatea participarii comunei Ogra , prin Consiliul local la constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “AQUA INVEST MURES”.

Primar ,
Meghesan Ioan

Autor: admin