Primaria Mociu - www.primariamociu.ro

Judetul Cluj


Sistemul de Informatii Schengen II

Anunt concurs/examen in data de 6 februarie 2017

« Inapoi

PRIMĂRIA MOCIU,  JUDEȚUL CLUJ

a n u n ţ ă

 

Primăria Mociu, cu sediul în localitatea Mociu, nr. 26, judeţul Cluj,  organizează  în baza Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,  concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante pe perioadă nedeterminată pentru funcţiile publice de execuţie din cadrul aparatului de specialitate al primarului:

 

1. Consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul compartimentului financiar, contabilitate, salarizare, resurse umane;

2. Consilier, clasa I,  grad profesional debutant în cadrul compartimentului de cadastru şi agricultură;

3. Poliţist local, clasa III, grad profesional debutant în cadrul compartimentului Poliţia locală.

             Condiţii specifice de participare la concurs: 

1. Pentru funcţia publică de execuţie vacantă de consilier clasa I, grad profesional debutant în cadrul compartimentului financiar, contabilitate, salarizare, resurse umane:

- studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;

- cunoştinţe operare calculator de nivel mediu.

2. Pentru funcţia publică de execuţie vacantă de consilier clasa I gradul profesional debutant din cadrul  compartimentului de cadastru şi agricultură:

- studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agricultură/măsurători terestre şi cadastru;

- cunoştinţe operare calculator de nivel mediu.

3. Pentru funcţia publică de execuţie vacantă de poliţist local, clasa III, grad profesional debutant în cadrul compartimentului Poliţia locală:

- studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;

- cunoştinţe operare calculator de nivel mediu.

Data, ora şi locul de desfăşurare a concursului: proba scrisă în data de 06.02.2017, ora 10.00,  la sediul Primăriei Mociu, judeţul Cluj.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituţiei în  termen  de  20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv 26 ianuarie 2017.

Date contact: tellefon 0264/235.212,  0733. 414. 344, email: office@primariamociu.ro.