Primaria Margina - www.primariamargina.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Margina, oportunitati de petrecere a timpului liber

« Inapoi

Posibilitati de petrecere a timpului liber oferite turistului ce viziteaza zona Margina sunt variate si reconfortante.

1) Plimbari in padure doritorul de excursii si drumetii va gasi un cadru bogat, nepoluat, prin padurile de foioase de pe dealurile din apropierea localitatii. Se pot organiza picnic-uri. Se pot culege fructe de padure: mure, coacaze, fragi; numeroase ciuperci comestibile.

2) Pescuit acest sport poate fi practicat in conditii optime pe marginea barajului de la lacul Surduc, dar si raul Bega, locuri usor accesibile agroturismului cazat intr-una din pensiunile aflate in Margina.

3) Vanatoare cei pasionati de vanatoare vor gasi un teren bogat in vanat la Margina si Tomesti.

4) Sporturi acvatice bazinul hidrigrafic bogat creeaza un cadru propice pentru cei ce doresc sa practice inotul, iubitorii de plimbari cu barca. Pe raul Bega dar sip e lacul Surduc se pot practica plimbari cu hibrobicicleta.

5) Plimbari cu bicicleta zona Margina, cu dealurile sale pitoresti constituie un loc potrivit pentru cicloturism. Plimbarile cu bicicleta sau cu trasura pot fi o optiune inspirata pentru a descoperi potentialul turistic al zonei.

6) Seri traditionale se pot organiza serate pentru prezentarea traditiilor si obiceiurilor locale in cadrul unor petreceri campenesti condimentate cu bucataria traditionala a zonei.