Primaria Margina - www.primariamargina.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

DRAGAN CRISTINA, Romania, 2010-01-04

M-am bucurat nespus cand am descoperit acest sitte dar marea bucurie a trecut foarte repede cand am descoperit cat de vechi sunt postarile va rog ocupati-va de el ca este pacat.Ca si idee ar fi minunat daca am putea discuta cu un specialist din primarie despre probleme sociale .

emiia , spania, 2009-03-22

bine v-am gasit pe toti.am vizitat site-ul oferit de dumneavoastra si am si eu de spus ca lipsesc multe informatii pe care le-ati putea oferii tuturor celor ce deschid acest siteistoria locului e larga.infomati poate da si domnii ceausescu impreuna cu alti profesori.suntem in2009.actualizati stirile.multumesc!(poze ca avem cu ce sa ne mandrim)

Ionel Cristea, Romania , 2009-02-11

Felicitari domnule primar pentru tot ce realizati in comuna sper ca ve-ti reusi in 2009 sa asfaltati drumul dintre Zorani si Grosi...succese!!!

Cristi Rimer, Romania - Bucuresti, 2008-03-01

Felicitari pentru modul de prezentare a localitatii dvs. pe acest site web. Totusi, pe site nu am gasit o informatie legata de istoria localitatii, care ar trebui sa faca mandru pe oricare marginean: marele Iancu de Hunedoara, comite de Timisoara si apoi singurul rege roman al Ungariei, isi avea radacinile in aceasta localitate, mama sa, Elisabeta, fiind nascuta aici. De asemeni prezentarea obiectivelor turistice este bine sa fie insotita de fotografii si, pe masura posibilului, de o harta pentru localizarea mai usoara. Desi nu am mai vizitat de multi ani localitatea, odata cu disparitia nanasului meu, Nicolae Lazarescu, sper ca in viitor sa va pot vizita, cu rugamintea de a posta pe acest site datele la care se organizeaza ruga si alte manifestari culturale in com. Margina si localitatile invecinate. Multa sanatate tuturor marginenilor si realizari de succes in marea familie europeana. Ing. Cristi Rimer - Bucuresti

Trifan Maria, Romania, 2007-08-16

Descoperind frumusetile localitatii dumneavoastra prin acest site,doresc sa va vizitez cat mai repede! Mi-au starnit interesul si carierele de piatra! Poate o posibila colaborare cu primaria in acest sens! Felicitari Domnului Primar si tuturor celor care pun umarul si sufletul pentru bunastarea locuitorilor comunei! VA DORESC NUMAI BINE SI...LA MAI MARE! Cu stima, o admiratoare, Maria Trifan

Trifan Maria, Romania, 2007-08-16

Descoperind frumusetile localitatii dumneavoastra prin acest site,doresc sa va vizitez cat mai repede! Mi-au starnit interesul si carierele de piatra! Poate o posibila colaborare cu primaria in acest sens! Felicitari Domnului Primar si tuturor celor care pun umarul si sufletul pentru bunastarea locuitorilor comunei! VA DORESC NUMAI BINE SI...LA MAI MARE! Cu stima, o admiratoare, Maria Trifan

Primar Costa Ionel, , 2006-07-28

GIANINA, NE BUCURAM CA AI ACCESAT SITE-UL NOSTRU SI SPERAM CA IN CONTINUARE SA PUTEM SA OFERIM INFORMATII UTILE DESPRE COMUNA NOASTRA. TOATE CELE BUNE.

Primar Costa Ionel, , 2006-07-28

AM REUSIT SA ACTUALIZAM SITE-UL NOSTRU SI VOM CONTINUA SA-L IMBUNATATIM IN FUNCTIE DE POSIBILITATILE ACTUALE DE CARE DISPUNEM.VA MULTUMIM CA ATI ACCESAT SITE-UL NOSTRU SI VA ADRESAM URARI DE SANATATE SI DE BINE.

Primar Costa Ionel, , 2006-07-28

MULTUMIM PENTRU VIZITAREA SITE-ULUI NOSTRU, SITE CARE DORIM SA FIE AL COMUNEI SI AL TUTUROR CETATENILOR CARE AU FOST, SUNT IN MARGINA SI CARE DORESC SA COLABOREZE CU NOI. CU MULT RESPECT, PRIMAR IONEL COSTA.

Primar Costa Ionel, , 2006-07-28

SUNTEM FERICITI CA AM PUTUT REALIZA CATEVA OBIECTIVE PENTRU OAMENII DIN SATUL GROSI, ITI MULTUMIM CRISTI PENTRU APRECIERILE LA ADRESA INSTITUTIEI NOASTRE. TE ASTEPTAM CU NOI MESAJE SI PROPUNERI.SALUTARI DE BINE.

Primar Costa Ionel, , 2006-07-28

ITI MULTUMIM PENTRU INTERESUL MANIFESTAT FATA DE SITE-UL NOSTRU SI TOTI CEI DIN PRIMARIE ITI DORESC MULTA SANATATE SI NUMAI BINE.

Cathy, Romania, 2006-07-04

mai da nimeni nu mai actualizeaza site-ul...ma interesau si pe mine 'stiri de ultima ora' ca sa zic asa ...ma gand ca din mom ce ati facut site-ul va ve-ti si ocupa de el...eu una, ma ofer cu cea mai mare placere sa ajut la reactualizare.va salut pe toti

CAMPIAN CRISTIAN CALIN, ROMANIA-TIMISOARA, 2006-03-03

FELICITARI DOMNULUI PRIMAR,COSTA PT CA A REALIZAT MULTE OBIECTIVE PT SATUL MEU NATAL GROSI. CU MULTA STIMA SI RESPECT. CRISTI CAMPIAN

gianina, , 2006-03-01

Incet dar sigur se constituie nucleul. Imi pare bine ca si Gianina a descoperit aceasta mareata realizare. Intrati pe forum sa putem sta un pic la taifas, sa ne cunoastem si sa punem tara la cale...!

dragosin gianina, timisoara(margina), 2006-02-10

Chiar nu stiam ca Primaria Margina are site Web. FELICITARI!

ionel ivascu - babura, sibiu, 2005-12-06

Felicitari pt.realizarea acestei pagini pe intenet.Margina a iesit in lume! sunt mândru de felul cum v? preezentati.Vizitez des aceasta pagina si ma simt ca acas?. Este inspirata ideea deschiderii unei carti de onoare cu personalitati care au pus um?rul si trebuie s? r?mân? in memoria tuturor. V-as sugera s? treceti in dreptul fiec?rui cetatean de onoare si câteva date biografice si un sumar din activitate dac? detineti asemenea date pe care dealtfel , le-ar putea furniza d-na prof. Marioara Ceausescu o alt? personalitate a comunei noastre. Va multumesc pt.ceeace faceti!

Anca Marx, Danemartca, 2005-06-17

Dragii mei,am reusit sa gasesc in sfarsit cateva date noi despre comuna Margina.Sper ca totul este bine dupa inundatiile ce au avut loc anul acesta.Eu sunt bine si mai ales totul e bine aici.Va doresc o vara placuta tuturor si numai bine de aici din Danemarca.Anca Marx.