Primaria Lovrin - www.primarialovrin.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Noul an, plin de speranţe la Lovrin

« Inapoi

13 Decembrie, 2017

Noul an, plin de speranţe la Lovrin

 

La Lovrin se încheie un an în care s-a lucrat intens la câteva obiective considerate prioritare pentru comunitate. Este vorba de căminul cultural şi de ştrandul din localitate, ambele impresionând prin anvergură. Căminul cultural se află într-un proces masiv de transformare, cu lucrări a căror amploare îl vor face un adevărat palat al culturii, unde se vor putea organiza diverse evenimente. Se speră ca recepţia să se facă în câteva luni, cum la fel se estimează că vor mai dura lucrările şi la ştrand, care va redeveni, astfel, un punct de atracţie al zonei. Primarul Marius Graur este mulţumit că lucrurile merg bine în ceea ce priveşte instalaţiile de încălzire şi priveşte cu optimism noul an: "Împreună cu localnicii, am făcut investiţii de perspectivă pe care sunt convins că le vom duce la bun sfârşit. Sperăm ca la întocmirea bugetului pe 2018 să se ţină cont de proiectele depuse şi de necesităţile comunei. Canalizarea este prioritară, însă avem în vedere şi construirea unei creşe, precum şi reabilitarea clădirii şcolii generale". 

La Lovrin se încheie un an în care s-a lucrat intens la câteva obiective considerate prioritare pentru comunitate. Este vorba de căminul cultural şi de ştrandul din localitate, ambele impresionând prin anvergură.

Căminul cultural se află într-un proces masiv de transformare, cu lucrări a căror amploare îl vor face un adevărat palat al culturii, unde se vor putea organiza diverse evenimente.

Se speră ca recepţia să se facă în câteva luni, cum la fel se estimează că vor mai dura lucrările şi la ştrand, care va redeveni, astfel, un punct de atracţie al zonei.

Primarul Marius Graur este mulţumit că lucrurile merg bine în ceea ce priveşte instalaţiile de încălzire şi priveşte cu optimism noul an: "Împreună cu localnicii, am făcut investiţii de perspectivă pe care sunt convins că le vom duce la bun sfârşit. Sperăm ca la întocmirea bugetului pe 2018 să se ţină cont de proiectele depuse şi de necesităţile comunei.

Canalizarea este prioritară, însă avem în vedere şi construirea unei creşe, precum şi reabilitarea clădirii şcolii generale".