Primaria Lovrin - www.primarialovrin.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Cămin cultural la Lovrin

« Inapoi

11 Iulie, 2017

Cămin cultural la Lovrin

 

Căminul cultural din Lovrin este considerat una dintre cele mai importante investiţii ale comunei. În acestă idee, se lucrează intens, fiind dărâmate vechile ziduri şi înlocuite cu unele noi. Totuşi, din cauza unor probleme neprevăzute, lucrările sunt într-o oarecare întârziere, aşa că termenul de finalizare prevăzut iniţial nu va mai putea fi respectat. Se speră ca până la sfârşitul anului clădirea să fie finalizată, pentru a putea găzdui o serie de evenimente artistice şi culturale. Renovarea clădirii este finanţată cu fonduri guvernamentale, prin Compania Naţională de Investiţii.

Căminul cultural din Lovrin este considerat una dintre cele mai importante investiţii ale comunei. În acestă idee, se lucrează intens, fiind dărâmate vechile ziduri şi înlocuite cu unele noi.

Totuşi, din cauza unor probleme neprevăzute, lucrările sunt într-o oarecare întârziere, aşa că termenul de finalizare prevăzut iniţial nu va mai putea fi respectat.

Se speră ca până la sfârşitul anului clădirea să fie finalizată, pentru a putea găzdui o serie de evenimente artistice şi culturale. Renovarea clădirii este finanţată cu fonduri guvernamentale, prin Compania Naţională de Investiţii.