Primaria Lovrin - www.primarialovrin.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Terenuri pentru tineri

« Inapoi

29 Mai, 2017

Terenuri pentru tineri

 

Adminsitraţia comunei Lovrin pune un mare accent pe stimularea tineretului. În acest sens, au fost deja atribuite 20 de locuri de teren, în baza Legii 15/2003, în vederea construirii de locuinţe. Patru dintre ei au demarat deja lucrările şi se simte o emulaţie în rândul tinerilor, lucru care nu poate fi decât îmbucurător, după cum a declarat primarul Marius Graur. În acelaşi timp, primăria lucrează la un PUZ pentru identificarea unor noi suprafeţe de teren, având în vedere că sunt 120 de cereri care aşteaptă o soluţionare. "Sperăm să rezolvăm şi acest aspect, pentru că vrem ca tineretul să rămână în comună", spune primarul Graur. 

Adminsitraţia comunei Lovrin pune un mare accent pe stimularea tineretului. În acest sens, au fost deja atribuite 20 de locuri de teren, în baza Legii 15/2003, în vederea construirii de locuinţe.

Patru dintre ei au demarat deja lucrările şi se simte o emulaţie în rândul tinerilor, lucru care nu poate fi decât îmbucurător, după cum a declarat primarul Marius Graur.

În acelaşi timp, primăria lucrează la un PUZ pentru identificarea unor noi suprafeţe de teren, având în vedere că sunt 120 de cereri care aşteaptă o soluţionare. "Sperăm să rezolvăm şi acest aspect, pentru că vrem ca tineretul să rămână în comună", spune primarul Graur.