Primaria Lovrin - www.primarialovrin.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Locuri de muncă

« Inapoi

29 Mai, 2017

Locuri de muncă

 

Au început lucrările pentru construirea a 30 de hectare de sere în comuna Lovrin. În prima fază, vor fi date în folosinţă zece hectare, investiţie care ar putea duce la crearea a nu mai puţin de 150 de locuri de muncă. Pe lângă aspectul social, investiţia va fi bine-venită şi pentru administraţia locală, prin colectarea de noi taxe şi impozite care se vor regăsi apoi în proiecte în folosul comunităţii. Pe de altă parte, continuă lucrările de pavaj a trotuarelor şi în jurul ştrandului, lucrări care dau o nouă înfăţişare a comunei.

Au început lucrările pentru construirea a 30 de hectare de sere în comuna Lovrin. În prima fază, vor fi date în folosinţă zece hectare, investiţie care ar putea duce la crearea a nu mai puţin de 150 de locuri de muncă.

 

Pe lângă aspectul social, investiţia va fi bine-venită şi pentru administraţia locală, prin colectarea de noi taxe şi impozite care se vor regăsi apoi în proiecte în folosul comunităţii. Pe de altă parte, continuă lucrările de pavaj a trotuarelor şi în jurul ştrandului, lucrări care dau o nouă înfăţişare a comunei.