Primaria Lovrin - www.primarialovrin.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Ştrandul Óncepe să facă 'valuri'

« Inapoi

22 Mai, 2017

Ştrandul Óncepe să facă 'valuri'

 

Lucrările la ştrandul din comună sunt în plină desfăşurare. Atât bazinul, cât şi plaja, dar şi locurile de joacă pentru copii, au intrat într-un amplu proces de modernizare, valoarea lucrărilor ridicându-se la 400.000 lei. Totodată, va începe contruirea unui teren sintetic de minifotbal. "Cu puţină şansă, sperăm să prindem finalul sezonului, astfel încât să ne bucurăm chiar din această vară de clipe plăcute la Lovrin", a declarat Marius Graur, primarul comunei. Amenajarea ştrandului se adaugă lucrărilor încheiate anul trecut la piscina acoperită, obiectiv care trezeşte, deja, un inters deosebit din partea clienţilor. Frecvent, tocmai s-a finalizat montarea saunei, aşa că este de aşteptat ca afluenţa publicului să fie în creştere. 

Lucrările la ştrandul din comună sunt în plină desfăşurare. Atât bazinul, cât şi plaja, dar şi locurile de joacă pentru copii, au intrat într-un amplu proces de modernizare, valoarea lucrărilor ridicându-se la 400.000 lei.

 

Totodată, va începe contruirea unui teren sintetic de minifotbal. "Cu puţină şansă, sperăm să prindem finalul sezonului, astfel încât să ne bucurăm chiar din această vară de clipe plăcute la Lovrin", a declarat Marius Graur, primarul comunei.

Amenajarea ştrandului se adaugă lucrărilor încheiate anul trecut la piscina acoperită, obiectiv care trezeşte, deja, un inters deosebit din partea clienţilor.

 

Frecvent, tocmai s-a finalizat montarea saunei, aşa că este de aşteptat ca afluenţa publicului să fie în creştere.