Primaria Leşu - www.primarialesu.ro

Judetul Bistrita Nasaud


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

Gabriel Oarcas, Romania, 2008-02-26

Inca o data va spun felicitari pentru initiativa, astept sa se modifice zero-urile din sectiunea economiei si imi doresc sa apara mai multe imagini din diferite locatii ale comunei pentru ca nu vad decat doua-trei cladiri si e pacat pentru ca Lesu are foarte multe de aratat. Am cateva poze facute din Paltinis sau de pe Heniu. Daca vreti sa fie afisate, contactati-ma pe adresa de mail. Multumesc. Numa' bine.

iustin istrate, italia, 2008-02-23

Sant mandru sa fiu prieten omului ce face cu adevarat ceva pentru LESU! Mult spor la treaba si tot binele din lume tuturor lesenilor!

marian borgovan, Romania, 2007-12-15

NU VA OPRITI CU ASFALTAREA!!!!

viky, , 2007-11-14

salutari de la viky pentru lenuta , dan , fuji si lee ...........cu mesajul ce mai faceti ??????

dia, lesu :), 2007-04-27

salutari tuturor...cu dorul de rigoare

adrian leustean, italia, 2007-04-04

Salutari nasilor mei IUSTIN si MIHAELA ISTRATE si nu in ultimul rand nasicii noastre OANA!!!!! PS. SUNTETI FAMILIA MODEL PT. NOI....VA MULTUMIM ADY, MARIANA si CRISTIAN

Simona T, Romania, 2007-03-30

As dori sa aflu cat mai repede posibil numerele de telefon de la pensiuni, cabane sau chiar hotel/motel din Lesu. Multumiri anticipate.

TODICA ANA MARIA, POMANIA, CLUJ, 2007-03-25

FELICITARI DOMNULUI PRIMAR,AVEM UN PRIMAR DE NOTA 10*.SALUTARI

lesan, romania, 2007-02-01

Fotografii pe ro.wikipedia.org/wiki/Leşu,_Bistriţa-Năsăud

lesan, romania, 2007-02-01

Aceasta este adresa corecta! Fotografii si date despre leseni si istoria lor pe pagina ro.wikipedia.org/wiki/Leşu,_Bistriţa-Năsăud

ovidiu, romania, 2007-01-31

Fotografii din Lesu pe ro.wikipedia.org/wiki/Le%C5%9Fu,_Bistri%C5%A3a-N%C4%83s%C4%83ud

lesan, romania,spania etc, 2007-01-31

O noua pagina de internet despre Lesu si locuitorii sai pe site-ul ro.wikipedia.org !!! Adresa exacta, la care ajungeti cu un simplu click, este: http://ro.wikipedia.org/wiki/Le%C5%9Fu,_Bistri%C5%A3a-N%C4%83s%C4%83ud

Mircea Gaci, Romania, 2007-01-14

Vreau sa-i salut pe toti cei care ma cunosc si sa stie toata lumea ca este o mare bucurie orice vizita pe care o fac la Lesu. Aici mi-am gasit jumatatea si pot spune ca Lesu este si casa mea. Ma simt ca si acasa cind sunt printre voi, lesenilor. Cu prietenie, Mircea si Ravica.

Bigiu Calin, Spania, 2007-01-03

In primul rand un salut tuturor lesenilor...Eu desi nasaudean fiind nu uit ca radacinile mele vin si din Lesu (din partea tatalui BIGIU ION) loc in care mi-am petrecut multe vacante de vara in copilarie...nu ma asteptam sa gasesc atatea informatii despre LESU lucru pt.care va felicit chiar daca sunt inca multe de facut ...
E foarte bine - as avea o mica rugaminte in privinta fotografiilor: cred ca ar fii grozava o imagine de ansamblu a comunei ... pentru ca multi dintre Lesenii plecati (sau nu neaparat...) sa-si poata vedea casa, sau locurile natale (de sus). Oricum nu am nici o critica ci doar felicitari pt. rezultate. Si mult succes in continuare.

Tilea, Spania, 2006-01-22

Multe salutari parintilor mei Tilea Danila si Tilea Letitia si petru domnul primar Lupsan.Castellon

Tilea danila danut, Spania, 2006-01-22

Sunt foarte madru de satul din care mam nascut si am crescut felicitari pentru realizari.

Tilea Danio, , 2006-01-22

turist, cluj, 2005-07-10

Frumoasa ideea, dar pe cand completarile? Potentialul turistic al zonei e avut in vedere in vreun fel? E superba valea Lesului si ar fi pacat sa nu se implice nimeni intr-o valorificare alta decat cea barbariei defrisarilor! Triscasii sa nu-si lase trisca!

Vecchia Guardia, Romania, 2005-06-29

www.ucluj.ro NUMAI "U"

Bogdan Anca, Franta, 2005-05-16

Ma bucur tare mult sa-mi revad locurile dragi unde am copilarit.Revin la Lesu destul de rar,dar de fiecare data cand mi se iveste ocazia o fac cu mare-mare drag.Da, ati facut lucruri frumoase in localitate.Totusi,in fuga asta spre modernism trebuie sa fim mai atenti si sa nu distrugem chiar tot ce e vechi.Este foarte frumos renovata biserica,dar totusi nu trebuia sa acoperiti placuta care atesta vechimea ei,atesta cultul careia i-a apartinut candva,era de fapt eticheta ei de prezentare.Noul se poate impaca foarte bine cu vechiul.Fiti mai atenti la cursul raului,devine din ce in ce mai murdar si se sufoca! Pastrati-va padurile! Si pastrati-va obiceiurile,sunteti foarte frumosi! Desi am fost putin cam critica,imi sunteti tare dragi!

Rudolf Demian-Rudolf, Romania, 2005-04-27

Felicitari ! Ca fiu al acestei localitati chiar si prin adoptie sunt mandru ca existati .Va astept si cu alte asemanea surprize .

Rosianu, romania, 2004-12-01

Dupa consemnarile de aici rezulta ca aceasta pagina nu este vizualizata pt. ca probabil nu se stie de existenta ei nici in tara si nici peste hotare. D-l primar ar trebui sa faca mai mult pentru poularizarea ei, altfel pacat de banii cheltuiti pt. realizarea si intretinerea ei. probabil ca daca era realizata de o firma din judet avea mai mult succes.

Anamaria Nanne, Mesagerul de Bistrita-Nasaud, 2004-05-20

Va felicit pentru interesul de care dati dovada in a promova imaginea comunei dumneavoastra. Structura site-ului este excelenta. Mai ramane sa includeti informatiile. Succes!