Primaria Ibăneşti - www.ibanesti.ro

Judetul Mures


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

Chris Chirtes, Anaheim U.S.A., 2009-02-16

M-am nascut in Ibanesti-Mures, locuiesc in USA, mi-e dor de sat, am gasit situ-l din gresala pe internet, felicitari celor ce l-au realizat, vreau sa vin in tara si sa fac ceva ptr. satul unde m-am nascut si copilarit, si am trait o parte din viata, am rude in sat si ma bucur ca am gasit situ-l asta. VA MULTUMESC

PRIMARIA IBANESTI, ROMANIA, 2007-12-13

Primaria Ibanesti a fost reinfiitata in anul 2004 in judetu vaslui. fiind o primarie relativ tinara va rugam sa ne contactati si eventual sa ne cunoastem mai bine. va transmitem sincere urari de bine si sanatate de pe plaiurile moldave! Cu stima . Viceprimar Baboi Romeo

rrrrrr, romania, 2007-12-04

bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

oana, romania, 2007-12-04

totul e ok dar drumurile lasa de dorit din cauza mancailor din primarie

444444, , 2007-01-14

........., ........., 2007-01-14

ibanesti, , 2005-11-14

ibanesti, , 2005-11-13

butilca alexandra, , 2005-03-02

E foarte frumos ca avem un site al comunei noastre insa am oservat ca nu prea este folosit si din 2003 nimeni nu a mai adus nici o noutate.Ar fi bine daca site-ul ar mai avea ceva in plus.Sunt multi oameni plecati in afara granitelor care acceseaza acest site si au poate nevoie de informati.Mai sunt si unii oameni din alte parti ale tari care poate vor sa cunoasca comuna noastre insa vad de fiecare data acelasi lucru.M-as bucura daca s-ar tine cont de sugestia mea si sper ca site-va fi folosit.

nick, , 2005-01-25

Este un lucru extraordinar faptul ca, comuna noastra isi poate arata frumusetile si bogatiile pe internet ...E super mai ales pt cei mai departe de casa...:) Multumiri celor care au realizat acest lucru si sper la mai multe poze, muzicaa chiar un WEB CAM ar fii super !!!! Chiar ar fii vreo sansa la un web cam live din Ibanesti ...sau visez eu prea departe deocamdata...???? Nu sunt inca conectiile necesare disponibile acolo sau e prea costisitor pt primarie??? p.s. : a doua problema ar putea fii sustinuta si de sponsori externi ...Eu ma ofer primul pt asta...:)...Pot fii contactat prin e-mail la: voicu_n@yahoo.com

prof. Iulian Nichita, RO, 2004-07-03

Va felicit din tot sufletul pentru initiativa d-stra de a lansa acest site. La Ibanesti am copilarit si foarte multe amintiri placute ma leaga de minunatele locuri situate in m-tii Gurghiului. Surpriza a fost placuta, cand tranzitand comuna, am zarit, in centru, un banner cu inscriptia "www.ibanesti.ro" si de-abia am asteptat sa va vizitez site-ul. Multe, multe felicitari si succes pe mai departe !

Minodora, , 2004-06-06

felicitari,e foarte frumos ceea ce ati realizat.Cu ajutorul vostru mi-am mai stimparat dorul de casa. Numai bine si multa inspiratie!

Florin Matei, Romania, 2003-12-10

Sunt foarte bucuros pentru faptul ca s-a realizat acest site al comunei Ibanesti si va felicit pe aceasta cale pentru tot ceea ce a- ti facut in special pentru acele tricoloruri superbe care au fluturat in Ibanesti de ziua nationala.

gliga mircea, romania, 2003-11-24

felicitari pentru ce a-ti realizat as sugera sa faceti si o parte cu inregistrarile unor melodii populare specifice zonei care sa poata fi ascultata pe internet de catre cei plecati departe de tara mama pentru a le induiosa singuratetea.