Primaria Giarmata

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

anonim, romania, 2008-03-15

ocupativa domnu primar si de oamenii de la intrare in giarmata,ca au atatea probleme si nu sant bagati de nimeni in seama,fac totusi parte din comuna dar problemele si conditiile in care traiesc lasa de dorit.

viorelv, rominia, 2008-03-09

dl. primar om o intrebare ati pus mai multi tineri si nu numai sa faca niste cereri pentru pamint (10h) cind sa desfiintat gostatul sau va trebuia cereri pentru a trage terenul spre primarie iar apoi spre curtea marieitale sasa cum ati facut cu tot terenul din jurul comunei nu cuva cei care au depus cereri figureaza ca si vinzatori iai mariata ca cumparator de" buna credinta''?si inca o intreb. cu ce ati adus atita terten in giarmata de vindeti pe milioane grele acuma?

viorelv, rominia, 2008-03-09

dl. primar om o intrebare ati pus mai multi tineri si nu numai sa faca niste cereri pentru pamint (10h) cind sa desfiintat gostatul sau va trebuia cereri pentru a trage terenul spre primarie iar apoi spre curtea marieitale sasa cum ati facut cu tot terenul din jurul comunei nu cuva cei care au depus cereri figureaza ca si vinzatori iai mariata ca cumparator de" buna credinta''?si inca o intreb. cu ce ati adus atita terten in giarmata de vindeti pe milioane grele acuma?

Cetatean, , 2008-01-08

Biroul Permanent Judetean al PD Timis a dizolvat conducerea organizatiei din Giarmata, in frunte cu presedintele Gavril Rosianu, care este si primarul localitatii. Lui Rosianu i s-a reprosat slaba activitate politica, neducerea la indeplinire a deciziilor partidului, dar si unele probleme pe care le are cu legea. "PD-ul nu poate fi umbrela de vremea rea a nimanui, iar vremea domnului Rosianu nu e tocmai insorita", s-a exprimat Dorel Borza, presedintele PD Timis. Liderul interimar al PD Giarmata.

Cetatean, , 2008-01-08

In comuna Giarmata au fost organizate in cursul anului 2007 un numar de 4 licitatii (din care 2 vor avea deschiderea in aceasta luna ianuarie). Constructia scolii....BRAVO (grija numai ce spaga veti cere , ca sa nu speriati ofertantii ...contractul ar trebui semnat in maxim o luna ca sa se poata demara lucrarile). Renovare dispensar ....BRAVO Sens giratoriu ????????????? ...o PORCARIE . Ce trafic este la Giarmata ca sa fie nevoie de asa ceva ? Doar de atat sunteti in stare? 4 licitatii deschise intr-un an de zile ? In ritmul asta pana in anul 2050 se vor rezolva toate problemele comunei? De fonduri Europene ati auzit ? Probabil...dar pentru a obtine bani trebuie facute proiecte.Dar cine sa le faca ?

Anonim, Romania, 2008-01-08

Intrebari: -- cand se va realiza canalizarea atat de mult asteptata in Giarmata? -- cand se vor asfalta strazile (vezi strada Viilor unde cand ploua te impotmolesti cu masina in noroi)? -- cand se va renova Gradinita? -- cand se va face un loc de joaca pentru copii, caci este necesar si asa ceva in comuna? As putea sa continui asa la nesfarsit. Citesc aici mesaje de departe despre nostalgici care traiesc din amintiri. Pe acestia i-as invita sa traiasca o luna la Giarmata cu noioiul pana la glezne, cu copii care nu au unde sa se joace ..... Primare ROSIANU....se cam scufunda corabia anul acesta. VIN ALEGERILE si oamenii nu te mai voteaza.Ai FURAT destul. Spor la traba.

chiorean claudiu, , 2007-12-11

Buna ziua D-le Rosianu Gavril,ma numesc Chiorean Claudiu,iar acesta este al 2-lea mesaj pe care vi-l adresez in special d-voastra.As dori sa stiu cand se vor distribui terenurile(locurile de casa) celor care au deja dosarele COMPLETE????????Va multumes din suflet daca ati putea sa imi solutionati aceasta problema,si as fii si mai recunoscator daca imi veti putea si raspunde la aceste mesaje.VA MULTUMESC!

margareta, romania, 2007-10-16

dl primar a-ti lasat numai mesajele care va piaptana pe celelalte le-ati sters, credeti ca lumea e asa proasta/ VA INSELATI

Helen Eichinger, , 2007-10-02

Stimati consateni, in iunie anul acesta am petrecut zile placute in comuna Giarmata. Am participat la prima intalnire ecumenica in istoria bisericilor din comuna, cea catolica si cea ortodoxa. A fost o intalnire neuitata.Noi care am plecat din aceast sat, nu uitam de unde am plecat si unde am trait impreune cu romanii. Va dorim multa sanatate si succes in viata. Pastrati, cea ce au cladit stramosii nostrii. Va multumim. Helen Eichinger, HOG Jahrmarkt.

deeana, romania, 2007-08-29

d-le primar va doresc multa sananatate, ca de a mea ati avut grija sa mi-o luati si-ati spus ca sunteti un om deosebit de sensibil fata de multi oameni. si asa a fost , dar numai cu cei care au de toate, de la cei necajiti, le luati dreptul. va multumesc frumos. d-zeu sa-ti ajute.

David, Canada, 2007-03-10

Cetateni acestei comune va doresc un paste fericit,toti sa aveti de toate,prin ani 1991 1993 am avut ocazia sa cunosc Gearmata sa cunosc pe D primar sunteti oameni deosebiti ar fi bine sa va INTELEGETI INTRE VOI......ca la noi LA comune inCANADA...ori cum eu va stimes SA STITI CA AVETI UN PRIMAR DEOSEBIT LAM CUNOSCUT PERSONAL va doresc din suflet sa aveti ce doriti David Toronto Canada martie o9 2007

FLO, italia, 2006-11-21

Imi pare rau sa ma repet;primaru nu poate veni sa va faca curatenie la poarta sau in fata casei,imaginativa: GIARMATA-FARA TOATE TIMPENIILE LA STRADA-,-CU SANTURILE SAPATE FRUMOS-,-CU POMII VARUITI DE ALB CUM SE FACEA PE VREMEA LUI TOV.CEAUSESCU-,-CU FLORI IN FATA CASEI NU CURCI,RATE ETC.-. Eu imi imagines e STUPENDA. P.S. DACA SAR REUSI SA FUNCTIONEZE SI STRANDU AR FI EXCEPTIONAL .UN SALUT LA AUSTRALIA

Truca, Elvetia, 2006-09-18

Ma intereseaza activitatea acestei localitati pentru ca am origini in acest loc si ma gandesc mereu cu nostalgie la copilaria petrecuta la Giarmata. Urmaresc acest site dar actualizarile intarzie sa cam apara iar site-ul nu este foarte reusit, ma refer la cei care l-au realizat! Ar trebui ca Giarmata sa aiba propriul site si nu unul inclus intr-u "portal"...

cristina, timisoara, 2006-09-07

sunt interesata de teren 500-600 mp pentru constructia unei case,.ofer pret bun.tel.0745524585

SC Pyro-Team Timisoara, Ro, 2006-08-14

Stimate Dl.Primar, va inaintam oferta noastra de jocuri de artificii si efecte speciale pt.toate evenimentele organizate sub egida Primariei. Va asteptam sa ne sunati la nr.0722572352. www.pyroteam.ro Nu ezitati sa ne cautati si nu veti regreta.

Preot paroh Stefan Marcu, Romania, 2006-03-21

Sunt bucuros sa vad ca se face ceva si la nivelul prezentarii comunei noastre Giarmata, insa nu se aminteste nimic despre comunitatea ortodoxa a Giarmatei anului 2006 care este majoritara. asi dori mai multa atentie la acest lucru.

Anton Delagiarmata, Germania, 2006-01-20

Am plecat de mult, benevol, dar cant ne intalnim, fostii locuitori ai comunei Giarmata, vorbim de "acasa". Copiii nostrii se uita cam uimiti la noi si nu prea inteleg apucaturile noastre nostalgice. Pai, daca nu le cunosc izvorul... Un gand bun satenilor de azi ai comunei Anton Delagiarmata (www.poezie.ro)

Ghery, Romania, 2006-01-14

Vor veni vremuri kand vom fi mandri ka locuim in Giarmata,se vor deschide porti noi,locuri de case pentru tineri,pana in prezent sa facut ceva,Apa Gaz,si bineintels vor urma mult mai multe,dar pentru asta trebuie sa-i sprijinim pe cei ce ne Conduc! Bastinasi tineti minte:Orice lucru pe lumea asta cere un ''SACRIFICIU'' multa sanatate tuturor.. Eduard Serfozo

ursu, romania, 2005-10-03

Cand se fac angajari?