Primaria Ghiroda - www.primariaghiroda.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Anunt public privind decizia etapei de incadrare pt proiectul Asfaltare Aleea Trestiei, continuare str Nufarul si str Lacului, com Ghiroda

« Inapoi

05 Octombrie, 2017

Comuna Ghiroda anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata pt proiectul Asfaltare Aleea Trestiei, continuare str Nufarul si str Lacului, com Ghiroda, jud Timis.

 

Proeictul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Timis, municipiul Timisoara, Bvd. Liviu Rebreanu nr. 18-18A luni - joi intre orele 8.00 - 16.30, vineri intre orele 8.00 - 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro – Sectiunea Acorduri de Mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 10.10.2017.