Primaria Ghiroda - www.primariaghiroda.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Anunț public privind proiectul deciziei de încadrare pt proiectul “Asfaltare str. Scărișoara, str. Negoiu, str. Monaco, str. Nouă, str. Bucuriei, str. Biruinței și str. Păcii”

« Inapoi

04 Iulie, 2017

COMUNA GHIRODA anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului și evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și evaluarea adecvată, pentru proiectul “Asfaltare str. Scărișoara, str. Negoiu, str. Monaco, str. Nouă, str. Bucuriei, str. Biruinței și str. Păcii” propus a fi amplasat în Ghiroda, intravilan, Jud. Timiș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fii consultate la sediul APM Timiș, municipiul Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A ,în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8,00-14.00 precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro/ - secțiunea acorduri de mediu. Publicului interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 11.07.2017.

Autor: Urbanism Mediu