Primaria Fărău - www.primariafarau.ro

Judetul Alba


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

ANONIM, ROMANIA, 2008-02-01

Va multumim ca ati facut drumul dar trebuia facut mai rezistent deja sunt numai gropi.Felicitari celor ce l=au facut si in special domnului viceprimar ca bucata care a fost facut=a de dansul pe cand era el primar e mai rezistenta ca tot drumul de la ocna mures la farau care a realizat=o actualul primar.Sper ca nu ati uitat sa=l terminati.va multesc.

FARA NUMAR, ROMANIA, 2008-01-31

TINE-O TOT ASA PRIMARE! SI PALARIA IN SUS!

vizitator, romamnia, 2007-12-21

Domnilor sunteti patetici! Laudabila initiativa de a crea un site dar din punctul meu de vedere va aduce mai multe deservicii decit servicii. Aceasta comuna nu are istorie nu are prezent nu are viitor? Cu parere de rau daca asa va miscati de obicei, chiar nu am cuvinte!!!!!!!!!! Pacat. Chiar este adevarata vorba ROMANIA ESTE O TARA FRUMOASA PACAT CA ESTE LOCUITA!!!!!!! Daca celelalte mesaje pe care le-am citit sunt adevarate si nu vad de ce nu ar fi< probabil ca va meritati soarta!!! PACAT

un faraian, romania, 2007-12-04

aveti un sait de toata jena. nici macar niste poze nu santesti in stare sa faceti. RUSINE

andrea emil timisoara, romania, 2007-10-10

va salut pe toti FARAIENI

emanoil hirceaga, canada, 2007-09-06

Va salut faraieni,pe voi cei putini care ati mai ramas in sat si pe ceilalti mult mai multi,raspinditi in lumea larga.Am citit cu placere in ziarul "Unirea" ca s-au primit in sfirsit bani de la autoritatile judetene sau centrale,pentru refacerea drumului Ocna-Mures-Farau.Este una din putinele vesti bune pe care le-am auzit in ultima vreme despre acel colt uitat de lume.Drumul acela ar da, poate ,satului o alta perspectiva.Din pacate,dupa cum merg lucrurile acum, eu cred (si as vrea sa ma insel)ca intr-o 100 de ani Farau-ul nu va mai exista.Va dau un singur argument in sprijinul celor afirmate mai sus:pe ulita copilarie mele(de la Crisaiba pina la scoala) sint 5 case in care nu mai locuieste nimeni;in tot atitea locuiesc persoane peste 70 de ani.Poate cineva sa-mi spuna cite case goale sint in tot satul?Stie cineva cite case noi s-au construit in ultimi 10 ani? Nu numai Farau-ul este in situatia aceasta.Mai mult de 50% din satele Romaniei vor avea aceiasi soarta.Poate ca drumul va schimba, pentru o vreme,destinul unei comunitati,de altfel minunata... Va invit pe toti cei care astazi sinteti pribegi in lumea larga la o discutie deschisa pe aceasta tema:ce se poate face pentru a revigora satul nostru natal,pentru a-l scoate din starea in care se afla... Va asigur ca dintr-o dezbatere sincera toti ar avea de invatat , de la primar,pina la ultimul satean. V-as ruga pe cei care folositi aceasta extraordinara inventie a omenirii(internetul) sa nu va ascundeti in spatele unor pseudonime si sa spuneti clar si raspicat cine sinteti.Este prima conditie ca o discutie sa fie sincera.Criticati,laudati si propuneti...Nu sa va supara nimeni. Sa fiti sanatosi! Si sa-i dati cu ..net-ul!

dorin, romania, 2007-05-29

aveti grija sa nu terminati site-ul odata cu drumul Ocna Mures -Farau

alegator, romania, 2007-05-11

foarte slab primarul.JENANT !!!!

ghita lupean, RO., 2007-05-11

Succes in activitate.

letitia Badila, Spania/Romania, 2007-04-25

Sper sa se repare drumurile.

letitia Badila, Spania/Romania, 2007-04-25

loghin anamaria, romania, 2007-03-30

scrie de cateva luni ca site-ul e in lucru si sa revenim peste cateva zile.ar trebui sa va ocupati mai mult de el.

Tudose Stelian, Romania, 2007-01-21

Sal la toti, poate sami zica cineva ce preturi is la terenuri prin farau si inprejurimi ?? puteti smai scrieti pe mail : steliq@yahoo.com sau pe messenger : tahion1 !!

LUPEAN ILIE din Farau, ROMANIA, 2006-10-29

Domnule primiar, cu putina ambitie si interes se vor rezolva si problemele drumului Ocna Mures-Farau, numai ca cineva trebuie sa ia initiativa. Va doresc succes in activitate!!! Ilie Lupean senior

Anda Hirceaga, Canada / Romania, 2006-10-22

Ma bucur ca Farau are un site, dar vad ca e cam gol.. nici macar o poza!.. Am o gramada de poze facute la Farau, daca le vreti pentru site, sa-mi scrie-ti un mesaj .

Camelia Gerhardt, Romania, 2006-07-09

Ma bucur ori de cite ori observ ca exista in judetul meu interes pentru promovare.
Felicitari pentru ca ati consimtit sa realizati un SITE ca sa va faceti cunoscuti.
Nu ati fost totusi primul ,domnule primar,dupa cum spune,mesajul anterior al unui vizitator,prima a fost comuna Horea. Chiar nu exista nici macar o amarita de poza in toata comuna?
Rolul unui SITE nu este acela de a "planta" un design ,uneori si acesta prestabilit poate de altii,pe NET dupa care sa fie abandonat. Se fac mai multe deservicii decit servicii.
Altfel,bafta la treaba pentru ca aveti nevoie.
Camelia Gerhardt

Claudiu Hirceaga, Ramania, 2006-01-15

D-le primar Stavar, Incercati sa rezolvati odata pentru totdeauna drumul de la Ocna Mures la Farau. Faceti orice insa rezolvati aceasta problema care dureaza de atata timp. Nu cred ca in judetul Alba mai sunt drumuri atat de distruse. Sper ca 2006 sa fie anul in care se rezolva aceasta problema. Multumesc. Cu stima, Claudiu Hirceaga

un vizitator, , 2006-01-04

sunteti primii inscrisi pe site din judet. tineti-o tot asa

ion dinfarau, romania, 2005-07-21

primare, da-i drumul la microbuz, ca rugineste in garaj.Pacat, ca platesti leasing.

Stavar Smaranda, Romania, 2005-07-08

Mi-e dor de Farau.