Primaria Dumbrăviţa

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Târgul caritabil „Zâmbetul Copilăriei”

« Inapoi

15 Mai, 2018

Târgul caritabil „Zâmbetul Copilăriei”

 

În perioada 19-20 mai 2018, în intervalul orar 10 – 18, în incinta Centrului de Zi din Dumbrăvița, va avea loc Târgul Caritabil „Zâmbetul Copilăriei”.

Evenimentul are scop caritabil și este organizat de Primăria Dumbrăvița prin Centrul de zi pentru îngrijirea copiilor în comuna Dumbrăvița.

Organizatorii susțin că la târgul din acest weekend, vor fi prezenți peste 50 de expozanți care vor vinde o diversitate de produse.

De aici puteți cumpăra:  jucării si lucrușoare pentru copii, cărticele  pentru copii, articole de îmbrăcăminte, ornamente și decorațiuni realizate manual, obiecte artistice lucrate manual, aranjamente din flori naturale, produse tradiționale, produse cosmetice, produse pe bază de Aloe Vera, produse apicole, dulciuri, prăjituri si multe altele.

Fiind un targ caritabil, atât expozanții, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani în funcție de posibilitățile și alegerea fiecăruia.

La final, toate donațiile vor aduce bucurii copiilor proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbrăvița.

Oricine dorește să se implice este binevenit, indiferent că este expozant sau cumpărător.

Important este ca la finalul evenimentului, împreună să vedem bucuria din ochii copiilor.

În cadrul târgului, organizatorii pregătesc momente artistice și se vor organiza ateliere de creație si de dezvoltare personală, pentru copii.

De asemenea, se va face și o tombolă cu premii oferite de expozanți.

 

Autor: Constantin Nicolae