Primaria Dumbrăviţa

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Calificarea Echipei ACS Dumbravita in turul II al ETTU- Cup

« Inapoi

07 Septembrie, 2014

Calificarea Echipei ACS Dumbravita in turul  II  al  ETTU- Cup

Calificarea Echipei ACS Dumbravita in turul  II  al  ETTU- Cup

 

In zilele de 6-7 septembrie la sala de sport din Giarmata s-au disputat meciurile de tens de masa in cadrul cupei europene ETTU-Cup. ACS Dumbravita este in grupa cu reprezentantele Olandei, Spaniei si Ciprului.

Participanti:

 

DOZY DEN HELDER NOORKOP-OLANDA
FALCONS SABADELL AE-SPANIA
ACROPOLIS YOUTH CLUB-CIPRU
C.S. DUMBRAVITA-ROMANIA

 

 

Echipa de tenis de masă CS Dumbrăviţa s-a calificat în turul secund al Cupei ETTU, după ce s-a clasat pe locul al doilea în competiţia desfăşurată la Giarmata. În primul meci Dumbravita a dispus de echipa Spaniei cu scorul de 3-0, in meciul decisiv, formaţia antrenată de Nicoleta Husar a trecut de Acropolis (Cipru) cu 3-0.

Vedeta echipei, Adina Diaconu, cvadruplă campioană europeană la cadeţi, Andreea Zanfir şi Karla Manea au trecut fără emoţii de adversarele de astăzi.

Adina Diaconu – Melani Makariou 3-0 (-1, -4, -3)
Andreea Zamfir–LouizaKourea 3-0 (-4, -5, -6)
Karla Manea – Marina Mylonia 3-0 (-4, -14, -6)

 

În celălalt meci al zilei, Dozy Den Helder (Olanda) a trecut cu 3-2 de Falcons Sabadell AE (Spania). Gruparea din Olanda (3 victorii) şi CS Dumbrăviţa (2 victorii) s-au calificat în faza următoare.

Adina Diaconu a etalat un joc bun în cele două zile de concurs şi a reuşit să câştige toate partidele disputate. Tânăra sportivă a obţinut singurul punct în eşecul, 1-3, cu Dozy Den Helder.

Autor: Constantin Nicolae