Primaria Dumbrăviţa

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Extinderea troleibuzului in Dumbravita

« Inapoi

25 Martie, 2014

Extinderea troleibuzului in Dumbravita

Extindere troleibuz

 

A fost finalizata licitatia publica pentru desemnarea firmei care sa execute lucrarile in cadrul  proiectului cu finantare europeana: extinderea retelei troleibuzului  14, pe ruta Timisoara-Dumbravita. Multa lume asteapta implementarea acestui  proiect.

Odata cu extinderea liniei de troleibuz a RATT, PrimariaTimisoara se pregateste sa extinda Calea Sever Bocu la 4 benzi, pana la Dumbravita.

Valoare contractului este de 13,5 milioane lei fara TVA, majoritatea banilor vin de la UE, termenul de executie este de 6 luni, iar lucrarile vor incepe in scurt timp si se vor finaliza in luna septembrie.

Din Timisoara, troleibuzele vor avea urmatoarea oprire: la Kaufland si alte statii la intersectia strazilor Petőfi Sandor cu Ferventia din Dumbravita, Petőfi cu Nicolae Balcescu, Petőfi cu Franyo Zoltan, unde este scoala, si Petőfi cu Jozsef Attila, urmand sa intoarca in sensul giratoriu de la intersectia cu strada Ghioceilor. Va mai opri apoi tot pe Petőfi Sandor, langa cimitir, iar apoi, pe rand, la intersectia cu Jozsef Attila, la primarie, la intersectia cu Eftimie Murgu, la cea cu Ferventia, la Kaufland si inapoi in oras.

Statiile troleibuzului vor fi complet modernizate.

Autor: Constantin Nicolae