Primaria Dumbrăviţa

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Proiect HunRoCoop

« Inapoi

12 Aprilie, 2012

 

 

 

 

 

 

Dezvoltarea comunicării economice și de afaceri între localitățile Dumbrăvița și Szentes ”

 

Acronym: HunRoCoop

Cod proiect: HURO/1001/226/2.1.2

Contribuția Uniunii Europene din fonduri FEDR: 26264,15 euro

 

Proiectul are ca scop stabilirea de noi relaţii economice între  localitățile Szentes, Ungaria și Dumbrăvița. Prin acest proiect companiile locale vor avea noi oportunitati de a găsi parteneri de afaceri şi de a dezvolta relaţii de afaceri între cele două tari. Grupul ţintă este alcatuit din agentii economici din judetele Timis si Csongrad.

 Prin organizarea de evenimente, întâlniri, se urmareste realizarea de noi relaţii economice. Proiectul are un caracter transfrontalier realizat prin  organizarea de evenimente și prin  participarea partenerilor  de afaceri din ambele ţări.

Comuna Dumbravita este cunoscuta pentru Incubatorul de Afaceri care se realizeaza in Dumbravita in parteneriat cu Municipiul Timisoara, in cadrul Polului de Crestere  Timisoara.

              Proiectul propus nu are ca scop generarea  de profit, ci  îşi propune să sprijine iniţiativele comunitare, transfrontaliere,  coeziunea economică şi socială.

Valoarea totală a proiectului este de 30899,00 euro .

Din aceasta Municipiul Szentes care este Lider de proiect are 17415 euro , iar comunei Dumbravița, ca partener de proiect,  îi revine 13484 euro.

Durata proiectului este de 11 luni și se va desfășura în perioada 01.03.2012 - 15.01.2013.

 

 

Autor: C Nicolae


Lista de fisiereConferinta de presa HUNROCOOP.doc