Primaria Cenei - www.primariacenei.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

Miljana, , 2008-04-03

Svim pravoslavnim hriscanima, svemu rumunskog i srpskom rodu cestitam sveradosni praznik.... Hristovog Vaskrsenja 2008. Miljana sa porodicom

Adrian Marinescu, Belgia, 2008-03-29

Cu multa nostalgie si emotie am avut ocazia in vara trecuta, dupa 18 ani, sa vizitez comuna unde mi-am petrecut toate vacantele scolare si timpul liber, ... a fost extraordinar. Sint incintat sa vad ca oamenii sint neschimbati, primitori si ca totul evolueaza spre mai bine. Va doresc tuturor toate cele bune, mult curaj si succes in continuare. Adi

Mariana, Austria, 2008-03-27

Ma bucur nespus de portalul primariei Cenei, acum 10 ani daca cautam in internet Cenei erau doar grajdiurile de la Comtim si Biserica Ortodoxa. Felicitari toti celor ce au participat la accest portal. Multe salutari la toti ce ma cunosc, sunt bucuroasa de pozele si activitatile din Cenei.

un cetatean caruia ii pasa de comuna, , 2008-03-21

Tocmai am revenit pentru o vizita in Cenei, nu am mai fost demult prin comuna in care am crescut....Sincera sa fiu mi-a facut mare placere sa revin si nu mica mi-a fost mirarea sa vad atatea schimbari, in bine evident. Am observat multe realizari, din partea primariei dar si din partea cetatenilor..:) Am observat ca nu te mai scufunzi in noroiul de pe strazi, drumurile fiind pavate cu piatra, primaria, dispensarul, scolile au o fata noua si foarte palcuta, in general Ceneiul in ultimi ani a inceput sa arate mai bine! Felicitari, bafta in contiunare si mai multe asemenea realizari din partea Doamnei Primar, care ne reprezinta comuna cu succes! cu respect, un cetatean caruia ii pasa de aceasta frumoasa comuna!

dalibor, rumunija, 2008-03-18

Pentru mine Ceneiul este unu dintre cele mai frumoase sate din judetzul Timis.

Calin, Romania, 2008-03-09

DE CE ACCEPTATI MESAJE CARE NU AU NICI O LOGICA si nici macar REGULILE GRAMATICII ELEMENTARE NU O DETIN...in locul dumneavostra D-le Vasile as consulta o carte de gramatica pentru clasele de gimnaziu...in caz ca aveti diploma de absolvire a claselor I-VIII!Eu consult nenumarate site-uri ale altor primarii din acest judet si pe nici un site nu am vazut asa ceva...este strigator la cer pana unde poate ajunge rautatea oameniilor....Site-ul primariei dvs.este destul bogat,cu foarte multe informatii din multe domenii,BRAVO, CONTINUATI TOT ASA!

vasile, Romania, 2008-03-08

TOVARAST degeaba ai sters mesaju asta demonstreaza ca esti COMUNISTA prezintati diploma de la Stefan Gheorghiu

Niki, Germania/Bayern, 2008-01-05

Zelim svima ko me pozna ili ne srecan Bosici i srecna Nova Godina 2008

Miljana, Germania, 2008-01-04

Zelim svima srecan srpski Bozic i od Boga zdravlje i ljubavi! I srecna Nova Godina 2008!

Miky, Romania, 2007-11-11

Ar fi interesant daca ati oferi mai multe informatii+poze din satul Bobda.

MILIANA, GERMANY, 2007-10-04

BRAVO,BRAVO....celor care se ocupa de aceasta pagina a comunei Cenei.Atitea fotografii nu am vazut la nici o comuna...tot asa pe mai departe cu noutati si fotografii din comuna natala CENEI....BRAVO,BRAVO Va pup Miljana PS.Asa-mi place de voi!!!!!!

Alin, romania, 2007-09-06

Ceneiul este o comuna foarte frumoasa si foarte apreciata de multi mai ales de mine pentru ce am crescut acolo pana la 11 ani si este si acuma o comuna linistita si plina de oameni care ati deschid portile va multumeste Alin din timisoara.

Mili, Romania, 2007-05-23

Moda “-Doamne, se-o iesât pra lume! Unge-i portu’ dân batrâni?! Camasa-n razboi tasuta sî cu flori mândre cosuta, Cu opreg sî cu cotrânta cu brâu la mijloc încinsa... Acu’ parca ni-s straini, nu e portu’ da români! Acu’ fecili la sace nu mai poarta chisi pra space, Dar îs toace dasplecice sî pra par farbaluice. Sugne scurce sî crapace, bluza fara pânza-n space, Iegari, blugi pân’ la buric, rupt’, cu buzunare lace! C-alea la oras mutace, parca-s dî la circ scapace! Pantaloni larji crapat’, pâna-n solduri daspicat’. Nisce ata la mamele, iar la fund nisce bratele. Unele-s vopsasc tot corpu’ sî mai pun nisce marjele. Fie frig, iarna, sau vara, tot îs cu buricu’ afara. Cu o plasa-n loc da toala, parca îs în pelea goala! Baiet’ nu sa mai tung, sa poarta cu paru’ lung. Poarta sersei sî marjele, lanturi sî în nas belsiug. Unii:cheli, vopsât’ pra seafa, cu ochilari sî cu barba, Alt’:coz’ legace-n space sî papusi cu tocuri nalce. Doamne, rau m-ai blastamat!Nu mai fasem hora-n sat, Sa jiosi brâu’ leganat, argeleanca dân Banat! Merji la disco, jiosi lambada:baiet’, fece, cu gramada... Jiosi rap, rock s-apoi latino:”-O.K., Jack!Si ceau, bambino!” Sa scutura dân buric, parca trâmura da frig. Mult’ sa dau sî prasta cap. Nu scii...Poace s-or drogat! Cineri, nu va uitat’ portu’, obiseiu’ dân strabuni, Datini, hora sî folcloru’ dân batrâni! Nu uitat’ ca vi-s români!

vanessa, D, 2007-05-22

ADRESE UTILE : 1.http://ro.wikipedia.org/wiki/Cenei 2.plecari-sosiri de la TM-Cenei (www.autogari.ro/Cenei/Statie_Autogara) 3.numere Telefon (www.paginialbe.ro) sau paginiaurii.ro 4.despre Cenei (www.primariaonline.ro) 5.www.banaterra.eu/romana/c/cenei 6.asculta stiri (www.radiotimisoara.ro/radiotm) 7.muzica sirbeasca -www.yump3.eu -kissradio.biz (24h ....srpska+rumunska+ciganska Muzika) 8.www.util21.ro 9.www.coduripostale.net/Timis 10.www.cartiagricole.ro/primarie/2083-Cenei.html 11.www.vremea.kappa.ro/timis Sper sa se poata citii mai bine informatiile utile decit in primul mail