Primaria Boldur - www.primariaboldur.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Anunt public privind solicitare obtinere acord de mediu pt. proiectul 'Amenajare parcare parc in loc. Ohaba Forgaci, com. Boldur'

« Inapoi

02 Martie, 2017

COMUNA BOLDUR anunță publicul interesat asupra deciziei de încadrare de către APM Timiș de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare asupra mediului si de evaluare adecvată, pentru proiectul ”Amenajare parcare parc in localitatea Ohaba Forgaci”, propus a fi amplasat în comuna Boldur, localitatea Ohaba Forgaci, Jud. Timiș.
    Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiș, Jud. Timiș, localitatea Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, în zilele de luni-joi orele 8:00-16:30, vineri între orele 8:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Secțiunea Acorduri de Mediu. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 07.03.2017.