Primaria Beba Veche - www.primariabebaveche.ro

Judetul Timis


Sistemul de Informatii Schengen II

Carte oaspeti

Nume:
E-mail:
Tara:
Mesaj:
Cod: security code

TILIM IONEL, ITALIA, 2013-08-20

Salutari tuturor ccetatenilor comunei mele natale. Multe salutari Domnului primar si a intregului team al primariei BEBA VECHE,continuati sa lucrati tot asa de bine. Va doresc o zi buna la toti ciau Viorel.

florin, germania, 2013-05-31

mam bucurat sa imi vad comuna egal ca nu sunt plecat de multa vreme dar se putea mai mult face,

Tomi Alina, Romania, 2013-03-06

Bunica mea, Tomi Elena-Ana s-a nascut in Beba-Veche.Din cate stiu,bunicul meu ,Tomi Petru (Peter) a fost pt scurta vreme primar,inainte de deportarea in Baragan.Aveti cumva in arhiva informatii despre el?Oare mai exista rude ramase in Beba Veche? Multumesc!

JOANN WEST, USA, 2012-03-30

MY GRANDMOTHER WAS BORN IN BEBA VECHE IN 1884. I AM INTERESTED IN FINDING OUT WHERE HER PARENTS WERE BORN. IS THERE A WAY TO DO THAT?

Claudiu Barath, Germania, 2010-08-30

Salutari tuturor cititorilor acestui webpage !!! In primul rand ma bucur sa vad ca si cetatenii comunei Beba Veche are un site pe internet. Desi este inca la inceputul lumii virtuale este un prin pas spre modernizare si un nou punct de informare a cetateniilor din cel mai vestic punct al Romaniei . In ultimii anii sau vazut multe inbunatatiri si modernizari la tot ce inseamna infrastructura si dezvolatre economica. Sfatuiesc toti vizitatorii acestui site sa isi aduca contributia morala si sa contribuie la socializarea si modernizarea acestui webpage . Domnului primar ii doresc si in continuare multe succese si realizari pe plan local si economic. Cu respect !

NESICI GIURITA, romania, 2009-12-19

m-am bucurat sa vad imagini din comuna mea natala

Ovidiu, Romania, 2009-02-16

Un loc linistit , placut , numai bun de a te relaxa si detasa de Oras . :=) Mai simplu spus , "placut" !

Richard Hermann, Germania, 2008-11-20

Cu multa bucurie am dat de fotografiile de pe Mailul primariei care miau placut foarte mult.In mod deosebit noua sosea,pe care sper sa o vad personal la sfirsitul luni mai .Cu amabilitate as face apel la bunavointa dv a mi confirma sau infirma daca se mai tine sarbatoarea cu deschiderea granitei in urmatorul mai (ultima simbata?)Va saluta Richard Hermann si familia.

Beban, Romania, 2008-11-18

Un blog al unui fiu al comnunei Beba Veche; http://sfintulsava-mandran.blogspot.com