Primaria Bahnea

Judetul Mures


Sistemul de Informatii Schengen II

BIROU DE RELATII CU PUBLICUL

« Inapoi

01 Decembrie, 2007

COMUNA BAHNEA
INSTITUTIA PRIMARULUI

Īn atenţia cetăţenilor din comuna Bahnea!Īncepānd cu data de 1 decembrie 2007 primăria comunei Bahnea vine īn īntāmpinarea cetăţenilor printr-un program de relaţii cu publicul care să asigure eficienţa şi calitatea serviciilor către populaţie.

In acest sens, īn cadrul primăriei a fost īnfiintat un birou de relaţii cu publicul, birou situat la parterul clădirii primăriei, camera nr. 2.
Aici este locul unde sugestiile, problemele şi nemulţumirile dumneavoastră sunt preluate de fucţionarii Institutiei Primarului spre analiză şi rezolvare. Prin intermediul biroului de relaţii cu publicul se eliberează actele solicitate de cetăţeni.

De asemenea, orice problemă care este de competenţa noastră poate fi semnalată şi la numărul de telefon 0265-455133, telefon nou īnfiinţat şi denumit telefonul cetăţeanului.

Rolul fundamental al acestui birou este facilitarea accesului cetăţenilor la servicii publice de calitate prin eliminarea etapelor intermediare necesare pentru rezolvarea unui demers.

Biroul de relaţii cu publicul vă aşteaptă de luni pānă vineri īntre orele 9.00-12.00 pentru a vă furniza toate informaţiile de care aveţi nevoie.

O PRIMĂRIE EFICIENTĂ ĪN SLUJBA CETĂŢEANULUI!

Profit de aceast moment pentru a vă ura, cu ocazia sărbătorilor de iarnă multă sănătate şi

La Multi Ani ! in 2008