Primaria Bahnea

Judetul Mures


Sistemul de Informatii Schengen II

Bine aţi venit pe site-ul comunei Bahnea!

    În calitate de primar al comunei Bahnea, adresez un sincer bun venit tuturor celor care aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.

    Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor băhneni şi de pretutindeni, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor care vor să ne cunoască comuna şi pe noi.

   În calitate de cetăţean al Bahnii, mulţumesc în numele băhnenilor, vizitatorilor din ţară şi din străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, ce seperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-va cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.

   Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de-a cunaşte, pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oameni prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare, cum este Bahnea.

 Cu deosebită stimă,

 Ioan Jors

Primarul Comunei Bahnea