Acasa Noutati Aplicatii Despre noi Servicii Inscriere Contact

Optimizat  

Spread Firefox Affiliate Button

Aplicatii soft destinate primariilor

Oferta de aplicatii soft destinate primariilor devine din ce in ce mai vasta, firmele de profil orientandu-se spre aceasta piata inca insuficient de matura.

Programele pentru salarii, contabilitate, impozite si taxe, registru agricol, starea civila, contracte, avize si rapoarte, executie bugetara, gestiune bugetara, evidenta dosarelor pentru venit minim garantat, administrarea documentelor sunt cateva din aplicatiile soft folosite de primarii in momentul de fata.

De foarte multe ori insa, pentru personalul din primarii, alegerea solutiilor soft necesare pentru eficientizarea activitatii nu este o sarcina usoara. Cunostintele nu foarte vaste in domeniul IT ale angajatilor, precum si lipsa unei oferte de aplicatii cat mai cuprinzatoare determina primariile sa nu faca intotdeauna cea mai buna alegere.

e-primarii.ro doreste sa vina in sprijinul administratiilor locale realizand un catalog cu firmele care ofera aplicatii soft in domeniu, programele fiind organizate pe categorii, iar firmele pe aria de acoperire (judete, regiuni).

Invitam pe aceasta cale firmele de soft care au dezvoltat aplicatii pentru primarii sa se inscrie gratuit in cadrul serviciului oferit de e-primarii.ro, completand urmatorul formular.

« Inapoi